urtizon

zonneallergie
Alles weten over zonnen en zonneallergie? Lees dan verder!
Assortiment
De Urtizon Sun Protection productlijn bestaat uit 7 producten: zonnecrème en -spray in SPF 15, 30 en 50 Kids en After Sun Spray.

Aloë Vera

Er groeien meer dan 250 soorten aloë rond de wereld. De meest populaire soort voor de commerciële teelt is de Aloe barbadensis Miller.
De Aloë plant wordt geteeld in warme tropische gebieden en overleeft temperaturen onder het vriespunt doorgaans niet. De bladeren van de Aloë plant groeien vanuit de basis in de rozet patroon. Volwassen planten kunnen tot 120 cm hoog worden, met een gemiddelde van 70-90 cm. Iedere plant heeft gemiddeld 12 tot 16 bladeren, die eenmaal volgroeid tussen de 1-1,5 kg per stuk wegen. De planten kunnen elke 6 tot 8 weken geoogst worden door het verwijderen van 3 tot 4 bladeren per plant.

 

 

Wat maakt Aloë Vera zo uniek?

De bijzondere kwaliteit is het complexe samenspel van vele bio-actieve ingrediënten. Het gezegde, alleen samen staan we sterk, is hier zeker van toepassing. In de Aloë Vera gel zijn inmiddels meer dan 200 werkzame stoffen ontdekt. Deze stoffen behoren tot categorieën als vitaminen, mineralen, aminozuren, polysacchariden, enzymen en fytosterolen.

 

De belangrijkste ingrediënten in Aloë Vera gel: